NLCoach - De Talentformule

NLCoach - De Talentformule

Vindt plaats op door NLCoach

Van het boek De Talentformule zijn inmiddels vele exemplaren verkocht. Dat is de reden voor de auteurs om de informatie uit het boek te bespreken en verder toe te lichten tijdens een eenmalig webinar. Mis het niet! 

Wat is talent en hoe kunnen we talent het best ontwikkelen? Deze vragen beantwoorden Tim Koning en Michiel van Schagen in hun boek De Talentformule. Aan de hand van gesprekken met topsporters en de laatste inzichten uit de wetenschap wordt duidelijk dat talent veel meer is dan alleen aanleg. Verborgen in De Talentformule ligt de combo-bonus van talentontwikkeling: een gouden lemniscaat van leervermogen en plezier, de belangrijkste voorwaarde voor topprestaties.

In dit webinar vertellen beide auteurs je alles over hun onderzoek en hun ervaringen in de praktijk. Ze zetten je aan het denken over talent, je eigen begrip van talent en je handelen in het ontwikkelen ervan. Tim en Michiel bieden je een nieuw perspectief op talent, een nieuwe 'bril'. Wanneer je deze bril opzet, zie je overal mogelijkheden voor groei en plezier! Je leert zo hoe plezier en talentontwikkeling samen gaan. 

Doelgroep
Het webinar is bedoeld voor trainers, coaches, docenten, mentoren, begeleiders, (top)sporters, talenten, ouders en alle andere professionals of betrokkenen die zich bezig houden met de ontwikkeling van talent (in & buiten de sport). 

 

Online bijscholing op woensdag 29 september 10.00-11.30 uur.
Inschrijven via: https://www.aanmelder.nl/detalentformule/inschrijven