Trainersweekend online - Klimmen in je hoofd

Trainersweekend online - Klimmen in je hoofd

Vindt plaats op door NKBV

School je op 14 juli bij tijdens het Trainersweekend online programma.

In tijden van Corona verwachten we geen Trainersweekend oude stijl te organiseren in 2020. Daarom vanaf juni om de week een online sessie over een specifiek onderwerp. 

Een route in gedachte klimmen voordat je er daadwerkelijk aan begint, is iets wat veel klimmers al doen. Deze vaardigheid wordt ook wel ‘visualiseren’ genoemd en is een van de mentale gereedschappen die je als sporter kunt gebruiken om jouw prestaties te verbeteren. Maar er is wellicht nog veel meer uit deze techniek te halen, zeker in tijden van corona. Hoe kun jij als coach hier je voordeel mee doen?

In een interactieve sessie van ongeveer anderhalf uur, gegeven door sportpsycholoog en TeamNL Expert prestatiegedrag Ivo Spanjersberg, staat de vaardigheid van het visualiseren centraal en kijken we naar hoe jij als trainer hier je sporters hier nog gerichter mee aan de slag kunt laten gaan. Er wordt uitgelegd wat visualiseren precies is, hoe het werkt en je gaat er zelf mee oefenen. Ook gaan we aan de slag hoe je als klimtrainer in corona-tijden gebruik kan maken van deze vaardigheid. Middels visualiseren kun je zorgen dat de motivatie van je sporters hoog blijft en dat men, toch gericht kan trainen!

 
Voor wie: 
Trainers van breedtesport groepen
 
Wanneer:
14 juli 19.30 - 21.00 uur.
Vanaf 19.15 uur zal er een korte introductie in Zoom zijn voor iedereen die dit programma nog niet gebruikt heeft.
 
Waar:
Online (link voor wordt voorafgaand aan de online sessie per email gedeeld)
 
Kosten:
€0,-
 
Licentiepunten:
Jazeker, 0,5 licentiepunt