Licentie op de ledenpas

Licentie op de ledenpas

Met ingang van januari 2017 is 'lid sectie kader' op de ledenpas vervangen door je eigen sporttechnische functie!

Heb je in 2016 of 2017 een geldige licentie? Dan staat je sporttechnische functie afgedrukt op de NKBV-ledenpas 2017. De functienaam vervangt de tekst 'lid sectie kader'. Hiermee beantwoorden we aan een vraag die ons regelmatig wordt gesteld door sportklimkader. Je kunt je straks dus aan een cursusgroep, of op een klimlocatie identificeren als instructeur of trainer met een geldige licentie. 
Je opleiderslicentie(s) komen niet op de ledenpas en je klimvaardigheidsbewijs ook niet.

Zorg wel dat je een geldige licentie hebt voor 2017! Weet je niet meer zeker of je al verlenging hebt aangevraagd? Controleer dan de afloopdatum van je licentie via mijnNKBVWe zijn ongeveer tot op een week geleden bijgewerkt met het goedkeuren (of afkeuren) van een licentieaanvraag. 
Staat de afloopdatum al op 31-12-2017? Dan hoef je niets meer te doen.
Staat de afloopdatum nog op 31-12-2016? Check dan via 'gevolgde bijscholing tonen' of je voldoende bijgeschoold hebt om verlenging aan te kunnen vragen.

Heb je geen licentie of een verouderde licentie op je ledenpas? Dan kun je in mijnNKBV zien wat je correcte licentie is. Is in MijnNKBV de afloopdatum leeg? Dan sta je bij de NKBV nog geregistreerd al 'in opleiding'. Als dit correct is hoef je niets te doen, is dit incorrect, neem dan even contact op via opleidingen@nkbv.nl.

Moet je nog bijscholen om aan je licentieverplichting 2017 te voldoen? Geplande bijscholingen vind je onder andere in de bijscholingskalender op de academie-website. Staat jouw benodigde bijscholing er niet tussen? Wellicht heb je nog collega instructeurs /trainers die ook willen bijscholen. Kijk dan of je samen met jouw vereniging of bedrijf een bijscholing kunt organiseren. Inspiratie vind je onder andere hier.

Heb jij dit jaar al bijgeschoold? Vraag dan nu je licentie verlenging aan via je persoonlijk profiel op mijnnkbv.nl!