Licentie verlengen in mijnNKBV

Licentie verlengen in mijnNKBV

Je licentie verlengen en bijscholing aanvragen? Dat kan nu in de nieuwe mijnNKBV.

Je kunt inloggen op MijnNKBV, waar je in je ledenprofiel het blokje Direct regelen / Mijn licenties vindt. Hier staan je NKBV-licenties en eventuele klimvaardigheidsbewijzen. In deze instructie kun je nalezen hoe je licentiepunten registreert en je licentie verlengt. 

We maken ook een video over het registreren van bijscholingen en aanvragen van de verlenging. Deze komt zo snel mogelijk hier beschikbaar.

Let op!!
De komende maanden worden er nog veel verbeteringen doorgevoerd. Het zou kunnen dat als je inlogt in MijnNKBV dat bepaalde functionaliteiten even niet beschikbaar zijn. Check dan een paar uur later nog een keer en dan zou het wel moeten werken.
Daarnaast werkt MijnNKBV bij een beperkt aantal leden niet juist in Google Chrome. Zie je in Google Chrome geen licenties staan, gebruik voor het inloggen in MijnNKBV dan een andere browser. Zie je in een andere browser ook geen licenties staan, dan is je licentie waarschijnlijk verlopen. Door op 'Toon historisch" te drukken zie je je licentie wel staan.