TOPopleidersparade

TOPopleidersparade

Als opleider in de wereld van de sport draag je een grote verantwoordelijkheid. Een opleiding is maar zo goed als de opleider die hem geeft. Daarom is het belangrijk dat je jezelf steeds verder blijft ontwikkelen.

Gelukkig hoef je je niet in je eentje te ontwikkelen; TOPopleiders in de Sport biedt de tools en de structuur aan om elke opleider te begeleiden van goed naar beter!

Het programma onderscheidt zich door met jou niet binnen een vast opleidingsprogramma te werken, maar op basis van jouw persoonlijke leerbehoeften. Daarin begint alles met zelfreflectie. Waar sta je nu als opleider en wat wil je bereiken? Samen met het TOPopleiders team ga je aan de slag. Je kiest jouw persoonlijke route, want iedereen heeft zijn of haar eigen sterktes en groeipunten. Leren doe je in een voor jou betekenisvolle omgeving. Vanuit je kwaliteiten tackel je je persoonlijke uitdagingen, je spart met je collega’s en je leert van elkaar tijdens en na de opleiding. Zo inspireer jij op een positieve manier op jouw beurt niet alleen collega’s, maar ook jouw cursisten en daarmee de sporters. Zo breng je verandering in de hele sportwereld.

Leren doe je je hele leven lang en de route die je aflegt is oneindig. Je kan tussendoor een pauze inlassen, een zijweg nemen… óf opnieuw beginnen. En de richting? Die bepaal je zelf! Want samen met ons leer je op een manier waaraan jij het meeste plezier beleeft! 

De opleidingsparade biedt de mogelijkheid om Live een Webinar of Masterclass te volgen of later terug te kijken, boeiende podcast te beluisteren, lezen van theoretische onderbouwingen, aanbevelingen van literatuur…….maar ook om met elkaar te sparren, vragen te stellen en inspiratie te delen. Samen leren en creëren staat dus centraal in de online TOPopleidersparade! 

Initiatiefnemers

TOPopleidersparade is tot stand gekomen door de vijf bonden die aan het project: ‘TOPopleiders in de sport’ meedoen. Atletiekunie, KNKV, Nevobo, NTFU en Academie voor Sportkader. In dit filmpje stellen ze zich aan je voor.

Hoe doe je mee?

NKBV opleiders krijgen medio oktober de mogelijkheid om aan te melden, dit gaat via facebook, een strikt besloten omgeving. Dit betekent dat alleen leden van deze groep de content kan zien, de events kunnen bijwonen en met elkaar kunnen communiceren. Als je nu nog geen facebook hebt, dan kunnen wij je helpen om een account aan te maken (zodat je toegang krijgt tot de online omgeving) of we kunnen je als gast aanmelden. Details volgen.

Wanneer?

De periode dat deze opleidingsparade plaats vindt is oktober 2020 tot februari 2021, en wordt afgesloten met een Summit. Een groot event voor onze opleiders wat online of offline plaatsvindt (dat wordt bepaald door de omstandigheden op dat moment).
Het programma start met een masterclass intervisie door Geert Lantink op 21 oktober aanstaande.

Wij hebben interessante sprekers die ook na de Webinar nog bereid zijn om een follow up te geven.

Wanneer mag jij mee doen aan dit traject?

  •         Als je inzet op jouw persoonlijke ontwikkeling
  •         Als je open staat voor intervisie (online of offline)
  •         Als je een licentie hebt als NKBV praktijkbegeleider, Leercoach, Docent of Beoordelaar

Deelname aan de parade kost 60 pp. Als jij aantoonbaar aan tenminste 4 webinars uit de parade hebt meegedaan, dan kun je dit bedrag declareren bij de NKBV academie. Voor alle onderdelen van het programma kun je licentiepunten registreren. Het programma komt rond 15 oktober online te staan. Heb je al vragen neem contact op via topopleiders@gmail.com of kijk op www.topopleiders.nl